Себе си познай Духовни учения

Разгледани книги

Намалена цена! Физика на душата Уголеми

Физика на душата

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоДилок Корицимеки
Година2012Страници288
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Във "Физика на душата" д-р Госвами ще ви помогне да вникнете в тънкостите на модела на действителността, предлаган от квантовата физика и непреходните вярвания на духовните и религиозните традиции. Той показва, че те не само не са несъвместими, но всъщност се подкрепят взаимно. Резултатът от този синтез е един по-широк, по-интересен и по-богат светоглед, който интегрира съзнанието и духа в науката.
Д-р Госвами е един от най-смелите мислители в областта на физиката и духовността. В продължение на 32 години той е преподавател по физика, бил е професор по теоретична наука в Университета на Орегон и в момента се занимава с научни изследвания в световноизвестния Институт за ноетични науки. Привърженик е на "монистичния идеализъм" - философията, която определя като първична реалност не материалния свят, а съзнанието.

"Амит Госвами е един от най-оригиналните съвременни мислители и писатели в областта на физиката и съзнанието. С "Физика на душата" той отива още по-далеч в изследванията си, като обхваща квантовата механика, смъртта и прераждането. тази книга се чете лесно - Госвами успява да обясни и най-трудните идеи по достъпен и интересен начин."
Стенли Крипнър, съавтор на "Митичният път"

"Д-р Амит Госвами е един от най-брилянтните умове на науката. Прозренията му за връзката между физиката и съзнанието оказаха силно влияние върху възгледите ни и аз съм дълбоко благодарен. "Физика на душата" е едновременно стимулираща и блестяща."
Д-р Дийпак Чопра, автор на "Седемте духови закона на успеха"

30 други книги от същия раздел: