Себе си познай Духовни учения

Разгледани книги

Намалена цена! Учението на Толтеките - Афоризми Уголеми

Учението на Толтеките - Афоризми

16,20 лв

-10%

18,00 лв

Повече информация

ИздателствоОрел Корицимеки
Година2012Страници528
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Толтек не подразбира нация, а воин на духа, воин, който е достигнал до познанието на чистия дух, така нареченият свободен вятър.

Толтеките имали изключително дълбока мъдрост. Те са били хора на силата и тяхната сила е идвала от почитанието на техните вождове, старите и мъдри толтеки. Старите и мъдри толтеки са имали космическа връзка, пряка връзка с Белите космически братя. Поради тази връзка те били надарени с изключителна висша мъдрост. Те прониквали в нещата. Тази мъдрост им давала свещено прозрение за всички неща.

Толтеките можели да приемат и да предадат най-чистите божествени идеи и истини на хората.

Какво представлявали в началото толтеките? Те имали много прости и пробудени чувства и могъщи усещания. Техните усещания, тяхното много дълбоко чувство е било тяхната голяма окултна сила. Това важи и за днес. Такава Божествена Любов, такова Божествено чувство, което е огромна сила и може да променя светове.

„Тайната на Любовта е тази, че Тя създава Орела в човека”. Любовта е самото осъзнаване. Орелът е тази истинска Любов. Тя се постига с висша динамика, с висша чистота, с владеене на себе си, а за да владееш себе си, трябва да си в единство с Орела.

Орелът е толтекското име на Бога. Орел... означава най-чистият Дух. Наричат го още Вечно Извисеният.

Що е Орелът? Това е една от най-дълбоките думи в света. На техния език се казва Куаутли...

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: