Себе си познай Духовни учения

Разгледани книги

Духовните закони на живота Уголеми

Духовните закони на живота

21,00 лв

Повече информация

ИздателствоСофтПрес Корицимеки
Година2009Страници280
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN9789546858238СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


С книгата „Духовните закони на живота” Курт Тепервайн показва дълбока мъдрост и прозрение и с яснотата на целебните си думи помага на читателя да се почувства неразделна част от великото Цяло. Той синтезира вечните истини за устройството на света, в който живеем, в общовалидни принципи, като формулира следните закони:

* За привличането
* За щастието
* За запазване на енергията
* За съдбата
* За хармонията
* За съответствията
* За причината и следствието
* За успеха
* За любовта
* За промяната ...

Проумеем ли тези закони и настроим ли се в съзвучие с тях, животът ще ни дари с изобилие и радост. Защото „съвършеният човек е като слънцето, което огрява и „доброто“, и „злото“. Където и да се появи, светът става по-светъл и по-любвеобилен чрез неговото съществуване. Той свети, стопля и светлината му прониква във всичко наоколо“.

За автора:
Курт Тепервайн е роден през 1932 г. в Германия и прави успешна кариера на бизнесмен и консултант. На 40-годишна възраст се оттегля от активния икономически живот, за да се превърне в лечител и учен в областта на причините за възникването на болестите и страданията. Преподава в различни чуждестранни университети, доцент е в Международната Академия за духовни науки в Лихтенщайн, защитава докторска степен и става професор по психология. През 1997 г. е отличен за цялостното си творчество с „Първата немска награда за езотерика“.

Издал е повече от 55 книги, преведени на много езици. Първата му книга на български език е „Самоизцеление“ от издателство „Софтпрес“.

30 други книги от същия раздел: