Психология Философия

Разгледани книги

Намалена цена! Техники за психична защита Уголеми

Техники за психична защита

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоШамбала Корицимеки
Година2005Страници336
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN9543190224СъстояниеНОВА (със забележки)

Откъси от книгата...


Книгата ще ни помогне:
Да преодолеем митовете, погрешните представи и необоснованите страхове от невидимия свят.
Да се научим да разбираме и различаваме истинските от фалшивите психични явления.
Да приемаме неуловимите влияния и да си взаимодействаме с тях.
Да развием собствените си психични способности по един безопасен начин.
Да увеличим, балансираме и защитим нашата енергия във всяка житейска ситуация.
Книгата съдържа повече от 20 ефективни древни техники за духовно пречистване, психична защита и постигане на хармония, щастие и баланс.

ТРИТЕ ЦЕЛИ НА КНИГАТА

1. Да послужи като ръководство за психичните принципи и позитивни практики, които всеки може да използва, за да постигне по-добро здраве, енергиен баланс и прозорливост в днешния свят, особено хората, които се занимават с метафизика, холистични методи на лечение и психични явления.

2. Да развенчае митовете, погрешните впечатления и безпочвените страхове от невидимите влияния, включително такива, които класифицираме като духове или призраци.

3. Да предложи практически, научно обосновани и духовни средства за защита на нашата среда, живот и самите нас.

~~~

Живеем във време на големи промени и противоречия. В технологично отношение обществото ни е постигнало много повече, отколкото са си представяли хората преди петдесет години, но възходът на мистицизма и неща, които не са подкрепени научно, също надмина очакванията на всички. Всеки ден ставаме свидетели на новн пробиви в медицината, но в същото време все повече и повече хора се насочват към холистичните алтернативи.
Броят на църквите и разклоненията на религиите нарастват както никога преди в историята и все пак все повече и повече хора не намират удовлетворение в своите църкви и ги напускат, търсейки отговорите другаде. Живеем във време на нови материали, нови средства, нови инструменти и нови сили. И все пак все повече хора се връщат към старите религии, отминалите цивилизации и древния мистицизъм.

Днес хората ежедневно експериментират с нови и често странни техники за самопомощ, търсейки начнн да разширят възможностите си и да имат по-голям контрол върху живота си. Науката се е заела да изучава такива неща като телепатия, пророчески сънища, медиумни явления и други области, които преди са се считали за доста ирационални и окултни.

Границите се променят. Светът на медицината приема възможността за лечение с билки и други холистични алтернативи, а квантовата физика преглъща много от насмешките си спрямо другите измерения и реалности. За много от онова, което се считаше за научна фантастика, много от онова, което навремето се считаше за метафизични дрънканици, сега се признава, че съдържа голяма доза истина.

Онова, което някога се считаше за ирационално, сега звучи съвсем приемливо. Онова, което навремето беше приемано за чудато и зловредно, без връзка с модерния свят, сега се изучава от нова научна гледна точка. Живеем в епоха на изобилстваща информация, която изисква по-голяма лична отговорност. За съжаление, днес сме свидетели на разцвет на дилетантството и празното експериментиране.

Сред информационния бум и технологичния напредък на съвременното общество се зароди движение за интегриране на древния мистицизъм и учения в съвременната наука и технологии. Хората започнаха да обръщат поглед към миналото, защото настоящето се променяше твърде бързо. Хората започнаха да търсят начини да обединят психиката и психологията, древното лечение и модерната медицина, мистиката и науката, миналото и настоящето.

30 други книги от същия раздел: