Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Разгледани книги

Намалена цена! Лечение с феите Уголеми

Лечение с феите

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

Издателство АратронКорици меки
Година 2011Страници 197
Език българскиФормат среден
ISBN  Състояние добро

 

Откъси от книгата...

Една истинска приказка... Когато група природни феи установяват контакт с Дорийн Върчу, нейният живот се превръща в една очарователна история, изпълнена с послания за изцеление и истинска любов. Тази книга е личната история на Дорийн за това как феите са й помогнали да се справи с проблемите в личния си живот и да се подготви за една духовна връзка. В тази вдъхновена книга, изпълнена с очарование и вълшебство, ще видите как феите запознават Дорийн с нейната дългогодишна сродна душа и ще научите също за невероятните способности за проявление, които притежават елементалите.

Дорийн споделя посланията, които делфините, русалките, водните кончета и други членове на царството на елементалите са й предали за романтичната любов, за околната среда, за бъдещето на нашата планета и т.н. Ще разберете как феите могат да помогнат и на вас да привлечете и проявите в живота си чудеса. Всъщност тази книга ще ви покаже как да работите с тези магически създания, така че да излекувате и изпълните със сила и красота целия си живот! Дорийн Върчу е доктор по психология, духовен психотерапевт и ясновидка, която работи със сферите на ангелите и феите. Тя провежда курсове и семинари по цял свят, като преподава своята система за работа с тези магически същества.

~~~

Духовете на растенията

Докато минавах покрай храстите в близост до плажа, виждах как зелени, покрити с листа, дружелюбни лица се взират в мен. Интуитивно разбрах, че това са „духовете на растенията” или „хората на храстите”, роднини на феите и част от царството на елементалите. Мислено поздравих природните духове. С вътрешния си слух ясно чух как мъжки гласове отговарят: „А как си днес?”, при което се заковах на място. Дали не си въобразявах? Или това, което чух бе плод на самовглъбяване?

Как си днес?”, отново прозвуча гласовия хор. Те очевидно очакваха отговор. Мислено отговорих: Благодаря, добре съм.

Хубаво, защото вчера изглеждаше малко притеснена.” Останах смаяна от ежедневното естество на нашия разговор. За разлика от етерната енергия и характера на моите разговори с ангелите, това приличаше по-скоро на бъбрене със съседката от близката къща. То ми звучеше и странно и познато, сякаш преди бях разговаряла с тези природни духове.

Кажи ще бъдеш ли така добра да вдигнеш тези неща от земята?” Почувствах как погледът ми попада към опаковки от някакви хранителни продукти, които бяха хвърлени на земята. За момент се поколебах, тъй като хартиите ми изглеждаха омазани със засъхнал кетчуп и полети с кока кола. След това преодолях смущението си и извадих найлоновите торбички. Докато слагах боклуците вътре, се чудех дали природните духове не бяха тези, които ми бяха казали да взима със себе си найлоновите торбички.

Докато се разхождах, аз почувствах силно желание да продължа да събирам боклук по пътя си. „Извинявай, но ние не можем да го направим сами”, чух да казват природните духове. „Нуждаем се от вас, хората, да ни помогнете да се погрижим за планетата Земя, като унищожавате и рециклирате тези боклуци.” Беше ми казано не само да събирам боклуците по пътя си, но и да се погрижа хартията, алуминият и стъклото да бъдат рециклирани! За щастие на Дана Пойнт имаше контейнери за рециклиране. Пред всяка къща имаше две кофи за смет, едната за отпадъци, които подлежаха на рециклирани, а другата за общия боклук.

Стр. 35 – 36

30 други книги от същия раздел: