Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Разгледани книги

Ръководство на д-р Спок: Най-важното за бременността Уголеми

Ръководство на д-р Спок: Най-важното за бременността

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

Издателство ХермесКорици меки
Година 2012Страници 320
Език българскиФормат умален
ISBN  Състояние Нова

 

 Откъси от книгата... 

Бременността е време на бурни емоции, драматични промени и много въпроси. Тази полезна книга ще даде верните отговори и ще спомогне за една щастлива и здрава бременност. Месец по месец ръководството на д-р Спок ще ви поведе на най-вълнуващото пътешествие – превръщането ви в родител, като специално внимание е обърнато на това как: да следите развитието на вашето бебе да намерите най-подходящия за вас гинеколог и акушерка да се справяте с често срещани проблеми да планирате вида раждане, който желаете да получите качествени грижи по време на всеки един етап и т.н Повече от 50 години д-р Бенджамин Спок се слави като най-известния педиатър в света. Позовавайки се на неговата изпитана философия за грижи за бебето и детето, ново поколение от експерти в Доктър Спок Кампъни предлага на днешните майки и татковци най-новата информация за родителските грижи и здравето на детето.

Бременна сте? Поздравления! Сега се доверете на специалиста, който ще ви преведе през този вълнуващ период.

Бременността е време на бурни емоции, драматични промени и много въпроси. Тази полезна книга ще даде верните отговори и ще спомогне за една щастлива и здрава бременност.

Месец по месец ръководството на д-р Спок ще ви поведе на най-вълнуващото пътешествие – превръщането ви в родител, като специално внимание е обърнато на това как:
 - да следите развитието на вашето бебе
 - да намерите най-подходящия за вас гинеколог и акушерка
 - да се справяте с често срещани проблеми
 - да планирате вида раждане, който желаете
 - да получите качествени грижи по време на всеки един етап и т.н

Повече от 50 години д-р Бенджамин Спок се слави като най-известния педиатър в света. Позовавайки се на неговата изпитана философия за грижи за бебето и детето, ново поколение от експерти в Доктър Спок Кампъни предлага на днешните майки и татковци най-новата информация за родителските грижи и здравето на детето.

30 други книги от същия раздел: