Други

Разгледани книги

Намалена цена! Местна противовъздушна отбрана Уголеми

Местна противовъздушна отбрана

10,80 лв

-10%

12,00 лв

Страници240
ИздателТехника
Корицитвърди
Година1958
Езикбългарски
Формат160/230/0 мм
Състояниемн. добро

Повече информация

В книгата са разработени твърде подробно и в научно-популярна форма всички въпроси, отнасящи се до местната противовъздушна отбрана на страната. С оглед на най-новите средства за нападение и поражение в армиите на империалистическия лагер най-голям дял от обема на учебника заемат главите „Средства за нападение и поражение“ и „Противоатомна и противохимическа зашита“.
Нуждата от написване на такава книга е възникнала твърде отдавна, обаче с въвеждането на МП ВО във ВУЗ като редовна дисциплина, по която се полага семестриален изпит, тази нужда стана особено остра.
Книгата по местна противовъздушна отбрана е предназначена преди всичко за студентите от ВУЗ и има за задача да им даде възможност систематично да се готвят за изпит, без да губят ценно време при търсене на най-различни материали и източници.
Като се има предвид научно-популярното и сравнително широко изложение на всички въпроси из областта на МПВО, книгата може да бъде ползувана с успех и без трудност от преподавателите в горния курс на училищата, лекторите в кръжоците по противоатомна защита и самозащитните групи Г1ВО, както и от всеки гражданин.

30 други книги от същия раздел: