Публицистика Документалистика

Разгледани книги

Убитите босове. Книга 12: Стоил Славов Уголеми

Убитите босове. Книга 12: Стоил Славов

5,40 лв

Страници112
ИздателМилениум
Корицимеки
Година2008
Езикбългарски
Формат 130/200/9 мм
Състояниемн. добро

Повече информация

Човек с двойно дъно, въоръжен с резервни планове, злопаметен - това е Стоил Славов за своите приближени и съдружници, които не отричат неговите бизнес качества, но същевременно полагат големи усилия да го следят, подслушват и да бъдат една крачка пред него и подмолните му планове.

Една от големите му слабости е събирането на компромати, с които държи в ръцете си мнозина и измъква от тях дивиденти за бизнеса си. Богатият му архив от снимки и видеоматериали изчезва безследно след смъртта му... Бившият шофьор от УБО в младостта си участва в сбивания и отвличания, но като цяло успява да се опази от скандалите, избухващи често около шефовете на СИК.

Той избягва светските събития, дискотеките и кръчмите, в които по правило се забавляват "добре облечените бизнесмени". Прикритостта и гвардията от бодигардове обаче не успяват да го спасят от смъртта. За взрива, при който умира, за поръчителите, съдружниците, враговете и приятелите на Стоил Славов разказва поредната книга от колекцията "Убитите босове".

30 други книги от същия раздел: