Хумор Сатира

Разгледани книги

Намалена цена! Кодекс на пича Уголеми

Кодекс на пича

Продуктът вече не е наличен

Страници224
ИздателКнигомания
Корицимеки
Година2015
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниемн. добро

Повече информация

Бестселър на "New York Times".

По телевизионния сериал "Как се запознах с майка ви".

Животът на всеки се ръководи от вътрешни норми на поведение. Някои ги наричат "морал". Други - "религия". Пичовете обаче назовават този свещен Граал "Кодекс на пича".
Това е жив документ точно като Конституцията. Но не е основа за съставяне на правителство, нито Декларация на правата или нещо друго, наподобяващо закон, а предоставя на мъжете пълен избор от правила, спазването на които ги превръща в пичове. Тази традиция е била препредавана от уста на уста още от времето на Гражданската война, но тук за пръв път е систематизирана и записана на хартия. Чрез спазването на правилата в този свещен и легендарен документ, всеки може да стане готин пич.

Кодекс на пича е написан от създателите на сериала "Как се запознах с майка ви" - Картър Бейс, Крег Томас и Мат Кун. Книгата съдържа 150 правила, оформени като членове на кодекс, които регламентират какво трябва и какво не трябва да правят истинските пичове. Книгата е написана от името на Барни Стинсън в съавторство с Мат Кун. Кун също така води блога на Барни, който последният уж пише по време на шоуто. За първи път "Кодексът" е показан в серията "Козелът". Крег Даймънд от CBC нарича книгата "майтапчийски наръчник за възбудени пичове".

Много смешна книга. Написана е от името на Барни Стинсън. Барни е героят на Нийл Патрик Харис от комедийния сериал "Как се запознах с майка ви". Книгата се чете много леко. Бестселър на "New York Times", продаден в повече от 1 милион бройки по целия свят. Съдържащ в себе си около 150 правила, този морален кодекс на поведение ще помогне на всяко обикновено момче да се превърне във възможно най-готиния пич. Позволете на най-великия пич на всички времена и съавтор на книгата Барни Стинсън, заедно със своето произведение Кодекс на пичовете, да споделят с вас мъдростта си, за да не се окаже, че по време на "дяволска" тройка (два пича, една мацка) се гледате в очите с другия пич.

30 други книги от същия раздел: