Трилъри

Разгледани книги

Нова Намалена цена! Загадката на майстор Чан Уголеми

Загадката на майстор Чан

Продуктът вече не е наличен

Страници 392
Издател Новелон
Корици меки
Година 2009
Език български
Формат среден
Състояние отлично!

Повече информация

Този трилър прави много повече от това да забавлява. Той изследва природата на властта и крайностите, до които хората са готови да стигнат, за да я придобият.“ – Дейли Мейл
Колежът – една от най-тайните институции на властта в света.
Ректорът – истинският наставник и съветник на световните лидери.
Играта – състезанието, което ще излъчи новия Ректор.
Играчите – петима изключителни кандидати. Условията – да бъдеш първият, който ще изпълни невъзможното, а единственият ключ е старинната магическа кутия на майстор Чан.
„Онзи, който е умел в изкуството да побеждава, не се бори с врага си.“ – Лао Дзъ
Но много скоро играчите ще открият, че залозите са много високи и да останат живи е почти невъзможно. И дали всички играят по едни и същи правила?
„Колко лесно хората се покваряват и променят, колкото и добри да са били преди това.“ – Макиавели
„Загадката на майстор Чан“ е завладяващ трилър – надпревара с часовника на най-добрите играчи, преследващи онова, което най-много желаят.
„Изкусен и невидим, господарят не оставя никаква следа. Така той е господар на съдбата на своя неприятел.“ – Сун Дзъ;Книга » „Загадката на майстор Чан“, Автор: Скот Макбейн, Издател: Новелон 2009 • Бърза и евтина доставка с преглед.;80 В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала;75;1;Шамбала не само съществува, но е орисано да бъде открита в днешни дни – и ще разкрие истини, които могат да променят света.;7;;Книга „В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала“ от Джеймс Редфийлд | Книги от AvaTorot.com;Езотерика;Джеймс Редфийлд;1;http://avatorot.com/_img/15.jpg;Издател:Епсилон,Година:2000,Език:български,Корици:меки,Страници:278,Формат:среден,Състояние:мн. добро,ISBN:;Докоснете се до тайните на великите учители

В отдалечените, заскрежени планини близо до Тибет се намира общност, наречена Шамбала, която дълго време е била смятана за мит. Тук, на това място, съществува познание, което е било пазено в тайна векове наред, и се крие откровение, което може да има дълбоко въздействие върху начина на живот на всеки от нас.

Шамбала не само съществува, но е орисано да бъде открита в днешни дни – и ще разкрие истини, които могат да променят света.;Книга » „В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала“, Автор: Джеймс Редфийлд, Издател: Епсилон 2000 • Бърза и евтина доставка с преглед.;75 Пътят на мирния войн;80;1;Между десетките пътища, които следва съвременния човек, пътят на война е най-малко познат. Може би и най-неправилно разбраният. Но със сигурност е най-вълнуващият.;14;10;Книга „Пътят на мирния войн“ от Дан Милман | Книги от AvaTorot.com;Себе си познай Духовни учения;Дан Милман;1;http://avatorot.com/_img/16.jpg;Издател:Нова епоха,Година:2003,Език:български,Корици:меки,Страници:240,Формат:среден,Състояние:отлично!,ISBN:;Между десетките пътища, които следва съвременния човек, пътят на война е най-малко познат. Може би и най-неправилно разбраният. Но със сигурност е най-вълнуващият.

Дан Милман е шампион по гимнастика и следва в университета Бъркли в Калифорния. Живее един обикновен живот, лутайки се между своите амбиции, страхове и илюзии. Само че, още не го е осъзнал. Тази книга е опитът му да сподели с всички това уникално изживяване. Казват, че това е книгата, която може да промени живота ви". И това не е пресилено. Откликът на читателите и техните коментари го доказват. Това е така, защото във всеки от нас живее един истински войн, който търси един малък повод, за да се пробуди. Пътят на война е самият живот. Един живот, който се е преобразил в един магически свят, изпълнен с мистерия и изненади.

30 други книги от същия раздел: