Трилъри

Разгледани книги

Намалена цена! Загадката на майстор Чан Уголеми

Загадката на майстор Чан

Продуктът вече не е наличен

Страници392
ИздателНовелон
Корицимеки
Година2009
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниеотлично!

Повече информация

Този трилър прави много повече от това да забавлява. Той изследва природата на властта и крайностите, до които хората са готови да стигнат, за да я придобият.“ – Дейли Мейл
Колежът – една от най-тайните институции на властта в света.
Ректорът – истинският наставник и съветник на световните лидери.
Играта – състезанието, което ще излъчи новия Ректор.
Играчите – петима изключителни кандидати. Условията – да бъдеш първият, който ще изпълни невъзможното, а единственият ключ е старинната магическа кутия на майстор Чан.
„Онзи, който е умел в изкуството да побеждава, не се бори с врага си.“ – Лао Дзъ
Но много скоро играчите ще открият, че залозите са много високи и да останат живи е почти невъзможно. И дали всички играят по едни и същи правила?
„Колко лесно хората се покваряват и променят, колкото и добри да са били преди това.“ – Макиавели
„Загадката на майстор Чан“ е завладяващ трилър – надпревара с часовника на най-добрите играчи, преследващи онова, което най-много желаят.
„Изкусен и невидим, господарят не оставя никаква следа. Така той е господар на съдбата на своя неприятел.“ – Сун Дзъ;Книга » „Загадката на майстор Чан“, Автор: Скот Макбейн, Издател: Новелон 2009 • Бърза и евтина доставка с преглед.;80 В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала;75;1;Шамбала не само съществува, но е орисано да бъде открита в днешни дни – и ще разкрие истини, които могат да променят света.;7;;Книга „В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала“ от Джеймс Редфийлд | Книги от AvaTorot.com;Езотерика;Джеймс Редфийлд;1;http://avatorot.com/_img/15.jpg;Издател:Епсилон,Година:2000,Език:български,Корици:меки,Страници:278,Формат:среден,Състояние:мн. добро,ISBN:;Докоснете се до тайните на великите учители

В отдалечените, заскрежени планини близо до Тибет се намира общност, наречена Шамбала, която дълго време е била смятана за мит. Тук, на това място, съществува познание, което е било пазено в тайна векове наред, и се крие откровение, което може да има дълбоко въздействие върху начина на живот на всеки от нас.

Шамбала не само съществува, но е орисано да бъде открита в днешни дни – и ще разкрие истини, които могат да променят света.;Книга » „В търсене на единадесетото откровение. Книга 3: Тайната на Шамбала“, Автор: Джеймс Редфийлд, Издател: Епсилон 2000 • Бърза и евтина доставка с преглед.;75 Пътят на мирния войн;80;1;Между десетките пътища, които следва съвременния човек, пътят на война е най-малко познат. Може би и най-неправилно разбраният. Но със сигурност е най-вълнуващият.;14;10;Книга „Пътят на мирния войн“ от Дан Милман | Книги от AvaTorot.com;Себе си познай Духовни учения;Дан Милман;1;http://avatorot.com/_img/16.jpg;Издател:Нова епоха,Година:2003,Език:български,Корици:меки,Страници:240,Формат:среден,Състояние:отлично!,ISBN:;Между десетките пътища, които следва съвременния човек, пътят на война е най-малко познат. Може би и най-неправилно разбраният. Но със сигурност е най-вълнуващият.

Дан Милман е шампион по гимнастика и следва в университета Бъркли в Калифорния. Живее един обикновен живот, лутайки се между своите амбиции, страхове и илюзии. Само че, още не го е осъзнал. Тази книга е опитът му да сподели с всички това уникално изживяване. Казват, че това е книгата, която може да промени живота ви". И това не е пресилено. Откликът на читателите и техните коментари го доказват. Това е така, защото във всеки от нас живее един истински войн, който търси един малък повод, за да се пробуди. Пътят на война е самият живот. Един живот, който се е преобразил в един магически свят, изпълнен с мистерия и изненади.

30 други книги от същия раздел: