Трилъри

Нова Игри на изчезване Уголеми

Игри на изчезване

16,00 лв

Страници384
ИздателОбсидиан
Корицимеки
Година2015
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниеотлично!
ЗабележкаМалки забележки по корицата.

Повече информация

От автора на международния бестселър "Призрак" - Роджър Хобс.

Южнокитайско море, недалече от Хонконг. Малка яхта пренася контрабандно необработени сапфири, струващи милиони. Но на борда има и нещо много по-ценно. Товар, който ще промени бъдещето на света. Затова пътят му е осеян с трупове, в каквито скоро се превръщат и тримата бандити, осмелили се да нападнат кораба.

Опасността едва ли може да уплаши един Призрак, специалист по обирите и майстор на изчезването. Особено когато за помощ го е помолила Анджела, жената, която го е научила на всичко в живота. И която е поръчала провалилия се удар със сапфирите. Кратък имейл до Джак - име, с което само двама души наричат Призрака - е достатъчен той да се озове светкавично в Макао и бляскавите му казина, за да реши един на пръв поглед лесен проблем.

Джак и Анджела, хора без адреси и дори пръстови отпечатъци, се оказват въвлечени в конспирация с невероятни мащаби. И в рискована игра с непредсказуем край. След впечатляващия си дебют "Призрак" и редица престижни награди Роджър Хобс затвърждава мястото си сред майсторите на трилъра с "Игри на изчезване".