Тайни и загадки

Разгледани книги

Нова Забранените близки срещи с извънземни Уголеми

Забранените близки срещи с извънземни

18,00 лв

Страници375
ИздателАтеа Букс
Корицимеки
Година2018
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниемн. добро

Повече информация

Книга от поредицата "Какво скриха от нас...".

Новата граница на човечеството.

Обезпокояващи откровения, базирани на цялостно и точно разследване, които хвърлят нова светлина върху: чужденците от други планети хипотезите за извънземните и тайните на древните богове секретните технологии, летящите машини на Никола Тесла и нацистките НЛО цензурата, дискредитирането и измамите като оръжия за разсейване на масите.

Съществуват ли наистина НЛО? Много от наблюденията са се оказали космически отпадъци, но въпреки това, остава малък процент от епизоди (около 5%), достатъчни да покажат истинността на феномена.

Около уфологията - клон, непризнат от научната общност, се раждат особено разнообразни литературни и кинематографични течения, където фантазията и реалността се сливат в едно, което буди объркване и изглежда невъзможно вече да се направи разлика между началото на истината и края на полета на въображението.

Намерението на Марко Пицути е да направи граница между това, което със сигурност знаем за НЛО, и недоказуемите хипотези за техния произход, слагайки ред в бъркотията от легенди, след което да премине към изследване на най-вероятните теории.

Новите открития във физиката и внимателният преглед на историята и съвременните събития (акцентирайки на тайната нацистка технология) позволяват най-накрая да се достигне до повратна точка. Някои хипотези не могат повече да бъдат напълно отричани, защото са се приближили твърде близо до истината.

От книгата ще прочетете за:
хипотези и доказателства за извънземните
най-секретните технологии
НЛО на нацистите и летящите машини на Никола Тесла
цензурата, дискредитирането и измамите като оръжия за разсейване на масите
тайните на древните богове.

30 други книги от същия раздел: