Тайни и загадки

Разгледани книги

  • Полето

    Полето разказва за група учени от цял...

Намалена цена! Полето Уголеми

Полето

14,39 лв

-10%

15,99 лв

Страници384
ИздателБард
Корицимеки
Година2013
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниеотлично!

Повече информация

Лин Мактагарт - автор на "Експериментът с намерението".

"Полето" разказва за група учени от цял свят, специалисти в гранични области, които откриват, че всичко във вселената е свързано чрез "Полето на нулевата точка" - океан от субатомни вибрации. Според тях човешкият ум и тяло не са отделни от околната среда, а постоянно взаимодействат с това необятно поле от енергия.
В това така наречено "празно" пространство вероятно се крие ключът към много жизнени процеси - от начина на комуникация между клетките до оформянето на организмите. Полето е в основата на най-висшите функции на нашия ум - памет, интуиция, творчество. То е силата, която определя дали сме здрави или болни.
Книгата разказва за живота и труда на тези изследователи, които се борят с физиката на невъзможното. Вълнуващата история на техните открития е същински трилър, включващ ЦРУ, тайни руски военни бази, космически програми на НАСА и пътувания във времето. Четима, с бързо действие, като научен криминален роман - тази книга ще промени всичките ви възгледи за начина, по който е устроен светът.

В "Полето", Лин Мактагарт създава картина на една взаимосвързана вселена и представя нови научни теории, които осмислят свръхестествените феномени. Тя предлага научно обяснение за някои от най-дълбоките тайнства - от алтернативната медицина и духовното изцеление до екстрасензорното възприятие и колективното несъзнавано. Чрез "Полето на нулевата точка" всичко става възможно.

30 други книги от същия раздел: