Тайни и загадки

Разгледани книги

Намалена цена! Паднали ангели, нефилими, гиганти и великани Уголеми

Паднали ангели, нефилими, гиганти и великани

Продуктът вече не е наличен

Страници246
ИздателАтеа Букс
Корицимеки
Година2016
Езикбългарски
Форматсреден
СъстояниеНОВА

Повече информация

Древните библейски книги Битие и Енох ни разказват истории за ангелски същества, известни като Стражите (или Наблюдателите), слезли на Земята и съвкупявайки се с човешките дъщери, дали началото на потомство от хибридна раса, известна като нефилими, или исполини, гиганти, великани.
Тези притчи са толкова стари, колкото и самото човечество. Историите и разказите за извънземни посещения и за произлезлите след тях раси със смесена човешка и извънземна кръв съставляват по-голямата част от митологията, легендите и религиите, подхранвайки и до днес нашето страхопочитание и суеверие.
Книгата изследва: Елохим и Бене ха Елохим - Бог на Божиите синове Стражите: НЛО, извънземни, паднали ангели Света на демоните: инкуби, сукуби, духове и нематериални същества Библейски и апокрифни източници от Енох до Мойсей Ролята на феите, елфите, елементалите и древните богове Теорията на Захария Ситчин и нейните опоненти в преводите на древните надписи Ами ако старите поверия и религиите не са само легенди? Ами ако под повърхността на видимия свят живее и диша една осезаема взаимовръзка между религиозната мисъл и духовния свят, между науката и мита, между многоизмерното пространство и простия банален факт? Нефилимите са бродили сред нас... и вероятно все още го правят и днес!

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: