Самоусъвършенстване

Разгледани книги

Нова Намалена цена! Тайната / The Secret Уголеми

Тайната / The Secret

18,00 лв

-10%

20,00 лв

Страници216
ИздателИзток-Запад
Корицитвърди
Година2008
Езикбългарски
Формат14.80 / 18.80 / 2.90 cm
СъстояниеНОВА

Повече информация

Преди една година животът ми се беше сринал. Бях се докарала до тотално изтощение, баща ми внезапно почина, а взаимоотношенията ми с моите колеги в работата и с близките ми бяха в пълен безпорядък. По онова време не можех да знам, че моето най-голямо отчаяние ще се превърне в най-големия дар.
Имах възможността да получа бегла представа какво представлява една Велика тайна - Тайната на живота. Тази възможност дойде чрез книга на около сто години, която ми даде дъщеря ми Хейли. Впуснах се по следите на Тайната назад в миналото. Не можех да повярвам, че толкова много хора са я знаели - при това най-великите личности в историята: Платон, Шекспир, Нютон, Юго, Бетовен, Линкълн, Бмерсън, Едисьн, Айнщайн.
Изпълнена с недоверие, аз си зададох въпроса: "А защо всички да не научат това?" Бях погълната от изгарящо желание да споделя Тайната с целия свят и започнах да търся свои съвременници, които я знаят.

Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.
От тази книга ще научите как да използвате Тайната, в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.
Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.

СЪДЪРЖАНИЕ:
Въведение 9
Благодарности 13
Разбулване на Тайната 17
Опростяване на Тайната 43
Как да използваме Тайната 61
Могъщи похвати 87
Тайната по отношение на парите 111
Тайната по отношение на междуличностните връзки 129
Тайната по отношение на здравето 141
Тайната по отношение на света 157
Тайната по отношение на теб 171
Тайната по отношение на живота 193
Биографични бележки 201

30 други книги от същия раздел: