Самоусъвършенстване

Разгледани книги

Нова Книга за всяко момиче Уголеми

Книга за всяко момиче

12,00 лв

Страници320
ИздателСлънце
Корицимеки
Година2003
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниеотлично!

Повече информация

От детството до женствеността

ПРЕДГОВОР

Здравей, момиче,

Книгата, която държиш в ръцете си, е един чудесен пнтеводител, който, вярвам, ще ти помогне да се справиш с многобройните предизвикателства на съзряването. В нея ще намериш отговор на въпросите, с които всяко момиче преминава от детството в зрелостта. Прегледно и ясно тук е казано всичко важно за устройството и функциите на твоето тяло и промените, настъпващи в него, за психологичните ти проблеми, а също и за изменящите се отношения с хората около теб.

С тази книга ти ще имаш възможността да си изградиш добра отправна точка и критерии при решаването на разнообразни житейски конфликти и да направиш своя избор по проблеми от голямо значение за твоето бъдеще.

Вярвам, че книгата ще присъства в библиотеката на всяка млада дама, която уважава себе си, но „За всяко момиче“ е и твоят текст, който успешно би могъл да се използва за разговори и в училище, и в компания. Тя би могла да бъде учебно помагало при работа по програмите за полово образование, утвърждаване на здравословен начин на живот и профилактика на СПИН. Но даже и там, където тези програми не са въведени, класните ръководители, подкрепени от компетентни консултанти, биха могли да

30 други книги от същия раздел: