Самоусъвършенстване

Разгледани книги

Още за Четирите Споразумения Уголеми

Още за Четирите Споразумения

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоКибея Корицимеки
Година2012Страници176
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Чemupume споразумения са могъщ код на поведение, способен бързо да преобрази живота ви и да ви донесе ново усещане за свобода, истинско щастие и любов.

БЪДИ БЕЗГРЕШНИ В СЛОВОТО СИ
Говори честно. Казвай само каквото мислиш. Избягвай да използваш словото, за да сс самоохулваш или да сплетничиш за другите. Насочи силата на словото си към истината и любовта.

НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО
Хората не правят нищо заради теб. Казаното и стореното от тях е проекция на собствената им реалност, на собствения им сън. Когато имаш имунитет срещу мненията и действията на другите, няма да ставаш жертва на ненужно страдание.

НЕ ПРАВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ
Намери смелост да задаваш въпроси и да изразяваш желанията си. Общувай с другите възможно най-ясно, за да избегнеш недоразуменията, тъгата и нещастието. Дори само с това единствено споразумение можеш напълно да преобразиш живота си.

ВИНАГИ ПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СИ СПОСОБЕН
Най-доброто, на което си способен, ше се променя постоянно, ще бъде различно, когато си здрав и когато си болен. При всички обстоятелства просто давай най-доброто от себе си и няма да се самоосъждаш, самобичуваш и съжаляваш.

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: