Самоусъвършенстване

Разгледани книги

Нова Накъде тичаш? Не знаеш ли, че небето е в теб? Уголеми

Накъде тичаш? Не знаеш ли, че небето е в теб?

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоЛик Корицимеки
Година2003Страници108
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN9546075965СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Всеки от нас има нужда от духовен учител като Кристиане Зингер, която в прекрасната си нова книга преоткрива "пейзажа вътре в човека". "Там има място и живот за две възможни противоречия", казва тя. "Що се отнася до мен, не откривам нищо, от което бих се отрекла. Соленият и стипчив вкус на века остава в сърцето ми. Тичай колкото можеш по-бързо, далеч от гибелните изпарения на съвременното блато. Той е по петите ти, този стар модерен свят, който превръща всичко, до което се докосне в цифри, в отчети, в пластмаса, в бетон, в рекламни клипове. Тичай по-бързо, за да не те напусне стаеният в душата ти свещен порив, за да избягаш от демоните на посредствеността, от упадъка на поемащите отговорността си свободни хора!" Една пророческа книга, коята ще ни отведе в жадния свят на одухотворените вяра, надежда и любов.

Родена в Марсилия, преподавателка по френска литература в университета Фрайбург в края на 60-те и началото на 70-те години, Кристиане Зингер преминава през духовната школа на Дюркем, за да се превърне в една от най-популярните изследователки на дълбинните тайни на личността в съвременния западен свят.

Пра 1979 г. романът й „Виенска смърт" получава наградата на книжарите, наградата Албер Камю (1989 г.) й е връчена за „История на душата", а през 1993 г. е удостоена с наградата на вярващите писатели за романа „Страст".

30 други книги от същия раздел: