Самоусъвършенстване

Разгледани книги

Нова Пътеката към Любовта Уголеми

Пътеката към Любовта

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоБард Корицимеки
Година1999Страници302
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


В новата си книга Дипак Чопра ни показва как да удовлетворим желанията на сърцето си, преоткривайки наново духа като мощен източник на любов. Връщайки духа в любовта, можем да преобразим живота и брака си, изпълвайки всеки свой ден с дълбочина и смисъл, с романс и страст.
Черпейки мъдрост от Ведите на Индия, от други духовни традиции и от собствения си опит, доктор Чопра ни показва в "Пътеката към любовта" как духовните прозрения могат успешно да ни преведат през седемте стадия на любовта:
Привличане
Омая
Ухажване
Интимност
Отстъпване
Страст
Екстаз

С помощта на историите като тази на Клер, млада жена, влюбваща се само в недостъпни мъже, на Франк и Дела, чиито брак се е превърнал в сражение на живот и смърт или на Гейл и Джарет, които в един момент се превръщат в пенсионери, без да знаят как всеки се вмества в живота на другия, ние опознаваме преградите, които сами поставяме през щастието си. И се научаваме с помощта на специални упражнения да преодоляваме тези препятствия, давайки на духа по-голяма роля и в живота, и в любовта.

"Пътеката към любовта" е забележителна сплав от източна мъдрост и западен прагматизъм, от древно познание и научни изследвания, сплав, станала запазена марка на творчеството на доктор Чопра. Това е книга, която може да промени живота, понеже призовава духа да сътвори вълшебството си на най-сложния и най-благодарен терен от всички: човешкото сърце.

Дийпак Чопра е написал шестнадесет книги, преведени на двадесет и пет езика. Той е автор и на повече от тридесет аудио и видео поредици. Доктор Чопра е и автор на програми за обучение в центъра за добро самочувствие "Чопра" в Ла Джола, Калифорния.

Съдържание
Благодарности
Възкресяване на една любов
Пътеката
Духът на любовта
Тайната на привличането
Омая
Ухажване
Интимност: невинността на желанието
Как да отстъпваш
Привързаността наистина ли е любов?
Защо ни е необходима страстта
Екстаз
В заключение: "Ти си обичан"

30 други книги от същия раздел: