Публицистика Документалистика

Разгледани книги

Убитите босове. Книга 13: Тони Клюна Уголеми

Убитите босове. Книга 13: Тони Клюна

Продуктът вече не е наличен

Страници93
ИздателМилениум
Корицимеки
Година2008
Езикбългарски
Форматсреден
СъстояниеБез забележки

Повече информация

Стиснат, кариерист, хладен, злобен и подмолен. Така описват Антон Милтенов - Клюна „колегите" му наркопласьори. Той умира млад, пристрастен към наркотиците и без близки приятели. Характерът му е толкова непредвидим и нестабилен, че дори съдружниците му избягват да се сближават с него и поддържат само бизнес отношения. Семейството му също е раздирано от недоверие и скандали.

Провъзгласен за наследник на убития в Амстердам Косьо Самоковеца, Клюна потъва в страховете на отговорността. Бори се с конкурентите си безкомпромисно, лее кръвта им и почерня цели фамилии. Враговете му го преследват неуморно и той години наред живее с подписана от тях смъртна присъда.

Милтенов така и не успява да осъзнае, че единственият начин да остане жив е да бъде зад решетките. Вместо това плаща огромни хонорари на адвокатите си, които да го измъкват от ареста. Мнимата му свобода го отвежда в гроба на 32 години.

В поредната книга от колекцията Убитите босове е описан пътят на Антон Милтенов от дребен пласьор на марихуана в жк „Люлин" до основен играч в разпространението на наркотици у нас. След неговата смърт милионите му потъват неизвестно къде, а движимото и недвижимото му имущество не е на негово име. „Кухият" наркобос не оставя нищо след себе си освен трупове.

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: