Публицистика Документалистика

Разгледани книги

Убитите босове. Книга 17: Андрей Луканов Уголеми

Убитите босове. Книга 17: Андрей Луканов

9,90 лв

Страници133
ИздателМилениум
Корицимеки
Година2009
Езикбългарски
Състояниеотлично!

Повече информация

Блестящ политик и държавник, човек с новаторско мислене, Андрей Луканов е ключова фигура в най-новата история на България. Образът му е многостранен и до голяма степен сатанизиран. Факт е, че след досега му до държавната хазна от нея изчезват милиарди. Според мнозина куфарчетата с пари, които той раздава, са подплатили борческите и икономическите групировки, за да властват те над обедняващата като цяло нация.

Опитвайки се да доминира в БСП и едновременно да покровителства зараждащата се политическа опозиция у нас, Луканов си спечелва силни врагове. От него се отричат съпартийци, приятели и бизнес партньори. Експремиерът предусеща, че дните му са преброени...

След дълги години на разследване и абсурден процес, приключил с пълно оправдаване на набедените за поръчители и убийци на политика, става ясно само едно - за никого не е изгодно истината за кървавия акт да излезе на светло. Пътят на Луканов, осеян с възход и падение, преплитането на лични и икономически интереси, версиите за смъртта му и личната драма на семейството на потомствения комунист - четете в „Андрей Луканов", поредния хит от колекцията „Убитите босове".

30 други книги от същия раздел: