Магия мистерии

Разгледани книги

Децата на новото хилядолетие Уголеми

Децата на новото хилядолетие

14,00 лв

Страници357
ИздателДилок
Корицимеки
Година2009
Езикбългарски
Състояниеотлично!

Повече информация

ТАЙНИТЕ НА ДЕЦАТА ИНДИГО
Тринайсет годишният Лоренц вижда починалия си дядо, разговаря с него и предава на останалите заветите му от отвъдното. Кевин пропълзява до леглото на родителите си и разказва как „големият ангел отново е там". Петър е на девет и не само вижда аурите около хората, но и чете мислите им. Владимир чете от затворени книги, а брат му Сергей огъва лъжица чрез силата на мисълта.
Мислите, че те са изключение, че вероятността едно дете да има подобни дарби е 1:1000? Наистина ли съществуват?
- Проницателните деца с медиумни способности, които осъществяват контакт с духовния свят и отвъдното
- Децата, които помнят предишния си живот
- Децата индиго, които имат хиперактивно поведение, труден характер и не могат да се адаптират, но притежават удивително висок коефициент на интелигентност
- Китайските деца със супер-медиумни възможности, които не само могат да четат с ушите или ръцете си, но и да материализират предмети „от нищото"
- Децата, които притежават ново ДНК, досега обозначавано като „мутирало". Те са резистентни към заразена кръв и имат собствен имунитет срещу ракови клетки.

В тази богата на примери книга авторът отбелязва, че във всички деца се крият подобни таланти, които остават незабелязани или са потискани. Много е важно да избегнем неправилните начини на възпитание, както и да преодолеем пречките около нашата небрежност или липсващи познания.

Нека се заслушаме в увлекателните и запленяващи разкази на децата с медиумни способности и не забравяме: „че самите ние творим и можем да преместваме планини с вярата си. Ние решаваме дали нещо ни вреди или не. Ние сме част от Творението и имаме всичко, което Бог има — само че в по-малък мащаб такъв, който можем да овладеем... Тук сме, за да осъзнаем, че не сме само част от Творението, но и част от Твореца и един ден самите ние ще станем творци."

19 други книги от същия раздел: