Любовно изкуство

Разгледани книги

Секстайни на компаньонките: Съвети от професионалистка Уголеми

Секстайни на компаньонките: Съвети от професионалистка

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоПрометей Корицимеки
Година2005Страници296
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


"Когато за пръв път приятел ми призна, че е плащал за секс бях шокирана, разочарована и, да, тайно изпитах завист. Какво толкова може да прави една жена в леглото, та мъжете да плащат за това? Години по-късно открих отговора..."

Мъжете - не всички мъже, но доста голяма част от тях правят секс с компаньонки. Често за много пари. За повечето жени е загадка защо съпругът им или дългогодишният им партньор би потърсил интимно удоволствие от непозната. Да не би компаньонките да знаят за сексуалната наслада нещо повече, което да ги прави по-примамлив обект на желанието?

Вероника Моне е компаньонка, която знае отговора на тази отколешна загадка и иска да го сподели. В книгата "Сексуални тайни на компаньонките" Моне представя наученото от дългогодишния си уникален опит с мъжете. Тя не просто ни запознава със специалните умения, които е развила в областта на физическите удоволствия понякога доста екзотични - но разкрива и най-сексапилната тайна, онази, която мъжете, всички мъже, намират за сладостно неустоима. Добрата новина е, че всяка жена е способна да разпали страст във връзката си. Нека Вероника ви покаже как...

Вероника Моне е лицензиран преподавател по сексуални умения, запозната е с тантризма, с особеностите на човешката сексуалност и с древната сакрална проституция. Работила е като компаньонка, като еротичен модел и като актриса в еротични филми, а в момента изнася в колежите из цяла Америка лекции по теми, свързани с позитивното в секса. Живее в Калифорния и работи върху проекта за следващата си книга.

11 други книги от същия раздел: