Любовни романи

Разгледани книги

Намалена цена! Малко женско отмъщение Уголеми

Малко женско отмъщение

6,30 лв

-10%

7,00 лв

Повече информация

ИздателствоПлеяда Корицимеки
Година~Страници320
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~Състояниеизползвана - добро

Откъси от книгата...


Жените наистина могат всичко!!! Ако сте мъж, при осъзнаването на този неоспорим и категоричен факт би трябвало на часа да ви се подкосят краката...
Обичат с цялото си сърце и ревнуват безумно, изневеряват, а после съжаляват, грешат и повтарят грешките, търсят силния мъж, ала често се поддават на чара на слабохарактерния, изпадат в паника от глупости, но намират изход дори от най-безнадеждното положение. Мнозина прощават на любимия, не и на онзи, който ги е предал, Всички жени го правят, защото животът е игра, но не хазартна.

Героините на Диля Еникеева убедително доказват, че тази игра може да бъде печеливша. Запознайте се с Алла, главната героиня в "Малко женско отмъщение" - красива, безцеремонна и преуспяваща бизнесдама, която казва: "Осъзнаели жената, че е разбрала мъжете, или се омъжва, или се развежда, Парадоксът е, че когато съм омъжена, мечтая да удуша поредния благоверен, ала щом се разведа, започвам да мисля как отново да надяна брачния хомот." Заявява, че сама си печели парите, ето защо към представителите на силния пол се отнася потребителски - интересуват я две качества - ум и креватни способности. А после унило добавя, че за съжаление тези достойнства хич не си съжителстват в един мъж. Именно заради това тя сменя любовниците като носни кърпи и не напразно е получила прякора "Казанова в пола", Алла е прочута и със своите "иронизми": "В днешно време интелектът е пречка. Сега на линия са ловките, напористите, зъбатите, аморалните. Честните хора са за никъде, без помощ не могат да пробият."

30 други книги от същия раздел: