Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Разгледани книги

Нова За осем седмици - превъзходно здраве Уголеми

За осем седмици - превъзходно здраве

10,00 лв

Страници303
ИздателХемус
Корицимеки
Година1999
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниемн. добро
Забележкаотбелязвания с молив по страниците

Повече информация

Ново разширено и осъвременено издание, в което един от най-блестящите и уважавани лекари на Америка ни представя известната си Осемседмична програма за подобряване и поддържане на здравето, която вече се превърна в предпочитания избор на милиони хора.
В "Осем седмици за превъзходно здраве" д-р Андрю Уейл обединява най-доброто от традиционната и алтернативната медицина в практична, последователна програма, изложена по седмици. Авторът разглежда хранене, физическа активност, начин на живот, влияние на стреса и околната среда -всички аспекти на всекидневието, отразяващи се на здравето и благополучието. Показва ни и как да се модифицира програмата за специфичните нужди на бременните, възрастните, хората с наднормено тегло, изложените на риск от сърдечносъдови заболявания и рак.
Д-р Уейл разглежда и най-съвременните открития в жизненоважни области като холестерол, антиоксиданти, транс-мазнини, съдържание на токсини в храните, соеви продукти, витамини и хранителни добавки.
"Осем седмици за превъзходно здраве" е особено полезна книга за предпазване и поддържане на здравето в най-широк смисъл и за постигане на хармония на физическо, психическо и духовно ниво.

30 други книги от същия раздел: