Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Разгледани книги

Нова Намалена цена! Лечение с чакрите за напреднали Уголеми

Лечение с чакрите за напреднали

17,00 лв

-15%

20,00 лв

Страници508
ИздателАратрон
Корицимеки
Година2008
Езикбългарски
Форматголям
СъстояниеНОВА

Повече информация

Излекувайте ума, тялото и духа си с помощта на революционната система за енергийно картографиране

В тази книга Синди Дейл представя Четирите Пътя - система за холистично лечение чрез специална техника, наречена енергийно картографиране. Този нов модел ще ви помогне да активирате чакрите си с помощта на интуицията, за да се излекувате. Дейл разглежда различните аспекти на всеки Път към изцелението и предоставя техники, чрез които да откриете причините за физическите и емоционалните си проблеми. Мобилизирайки вътрешните си лечебни ресурси, ще откриете възможности за цялостно изцеление. Целта на този метод е да повиши личната ви ефективност в процеса на лечението. Ако приемете идеята за Четирите Пътя, тя ще ви помогне да направите квантов скок и да вършите онези изумителни неща, които хората наричат "чудеса".
Моделът на Четирите Пътя се състои от четири различни слоя, нива или реалности на човешкото битие. Всички те принадлежат към Голямата Реалност, а всеки от тях самостоятелно предлага еднакво ефективни начини за промяна. Хубавото при Четирите Пътя е в това, че те си влияят взаимно. Ако промените нещо на един от Пътищата, ще наблюдавате постепенни промени и на останалите три.

С помощта на техниката енергийно картографиране можете да откриете интуитивно тези Пътища и:
да активирате чакрите като портали
да изберете правилната чакра във връзка с конкретен проблем
да откриете житейския проблем и да изградите подходяща стратегия
да мобилизирате лечебните си ресурси
да изхвърлите проблема от своята реалност
да сътворите чудесата, които желаете

Синди Дейл е популярна авторка, написала "Лечение с чакрите" и "Привличане на богатство чрез чакрите". Тя е президент на Лайф Системс Сървисиз - корпорация, постигнала изключителни успехи в работата си с хора и организации, като им предлага интуитивни консултации по основни житейски проблеми. Синди пътува много, провежда семинари по цял свят, свързани с интуитивната енергийна система и как тя може да промени живота на хората. Живее в Минеаполис, Минесота.

30 други книги от същия раздел: