Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Разгледани книги

Намалена цена! Медицината на новото време Уголеми

Медицината на новото време

12,60 лв

-10%

14,00 лв

Страници240
ИздателБард
Корицимеки
Година2013
Езикбългарски
Форматсреден
СъстояниеНОВА

Повече информация

Ако нямаш здраве, нямаш нищо...
Артур Шопенхауер

Да се озовеш на границата на живота и смъртта, да добиеш рядка опитност и необикновена сензитивност, да проявиш куража и волята да промениш из основи живота си, да се подложиш на древни и модерни процедури и практики, и да оздравиш тялото и духа си, да прозреш тайните на човека и света, и да ги споделиш по най-съкровен начин, е вдъхновяващо начинание!
Втората книга на Георги Жеков е безценен дар за всички, които вярват в силата на човешкия интелект. Пълна с обещания за пълноценен живот и здраве, тя ще мотивира читателя да стори чудо и да ги сбъдне.

Поднесена в добрите традиции на жанра, "Медицината на новото време" акцентира върху едни от най-коментираните теми днес:
възстановяването на енергийния баланс
цялостното пречистване на организма
ваксините
новата хранителна парадигма
балансираното хранене
суперхраните
ензимната зависимост
алкално-киселинния баланс
житния режим и тайната на содата
визуализацията
програмирането на болестите
емоционалните заболявания
квантовото лечение

"Написах тази книга с ясното съзнание, че ние, хората, сме многоизмерни същества, които притежават потенциала както за пълно възстановяване от всякакви физически неразположения и болести, така и възможността да променят живота си на всички нива на съществуване. И докато в "Другата реалност" разгледах квантовата структура и невидимите процеси, протичащи на ниво ум - съзнание, тук, в "Медицината на новото време", се насочвам към земното ни битие, като обединявам съзнание, ум и физическо тяло в триединна система, чрез която можем да балансираме и да синхронизираме нашия организъм".
Георги Жеков

30 други книги от същия раздел: