Лечение Здраве Спорт Медицина Хранене

Нова Медицината на св. Хилдегард за жени Уголеми

Медицината на св. Хилдегард за жени

16,00 лв

Страници237
ИздателКибеа
Корицимеки
Година2010
Езикбългарски
Формат160 х 220
Състояниеотлично!

Повече информация

Специално за жени:
Преоткрити древни знания
Преди повече от 900 години св. Хилдегард развива теория за болестите, която изпреварва времето си. Нейното учение е изумително актуално и днес. Целебните средства и лечителските методи на св. Хилдегард са проверени в практиката.

Хиляди жени са изпитали тяхното благотворно действие.
Медицината на Хилдегард - как да я разбираме и прилагаме
В тази книга д-р Клаус Шулте-Юбинг обобщава резултатите от дългогодишния си лекарски опит и предлага голям брой лечебни средства с доказан ефект. Така лесно ще добиете представа за метода и ще намерите бърза помощ за редица оплаквания.

Публикувани за първи път оригинални рецепти
Съветите на Хилдегард са насочени изцяло към женското здраве. Дали се отнася за възпаления или менструални нарушения, проблемна бременност или душевни разстройства - по всяка тема ще получите най-добрата насока за лечение от знаменитата монахиня. Отделните заболявания са прегледно подредени и придружени с указания за самопомощ. Дадени са рецепти за повече от сто мехлема, тинктури и еликсири, които могат лесно да се приготвят в домашни условия или във всяка аптека.

Новото тук са някои непубликувани досега оригинални рецепти на светицата. Така че има по някоя изненада и за почитателите на Хилдегард.