Източна мъдрост

Разгледани книги

Медитация. Практическо ръководство Уголеми

Медитация. Практическо ръководство

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоАратрон Корицимеки
Година2003Страници140
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~Състояниемн. добро към отлично.

Откъси от книгата...


В това практическо ръководство за вътрешен живот Свами Рама, един от най-напредналите майстори по йога, които са работили на Запад, ни показва как да се освободим от постоянния кръговрат на нашия обичаен мисловен процес и да навлезем в безкрайния резервоар на съзнанието, от който можем да почерпим ръководство, творческа сила, радост и покой.

Програмата за напредък в медитацията, представена тук, отваря вратата към вътрешния ни извор на познания, който винаги е бил на наше разположение, но до който не сме имали достъп. Мъдреците на Индия от незапомнени времена използват дадените в книгата техники за медитация, за да живеят в хармония със заобикалящия ги свят и да се сдобият със силата, която им позволява да посрещнат житейските трудности и да познаят себе си.

"Медитацията може да Ви даде това, което не можете да получите от нищо друго. Тя Ви вьвежда във вас самите." - Свами Рама

Свами Рама е основател на Хималайския международен институт за наука и философия на йога, на Международен болничен тръст в Индия и на много други духовни центрове по целия свят. Учил както в Хималайските пещерни манастири, така и в европейските университети, със своите методи и техники за духовно развитие той хвърля мост между древните учения на Изтока и съвременните научни подходи на Запада.

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: