Източна мъдрост

Разгледани книги

Хималайският йога Свами Дев Мурти Уголеми

Хималайският йога Свами Дев Мурти

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

Издателство ~ Корици меки
Година 2010 г.Страници 304
Език българскиФормат среден
ISBN ~Състояние НОВА

 

Откъси от книгата...


"Вслушвайте се в болките на другите, помислете как да помогнете на другия. Всички заедно сме едно семейство. В мислите си пожелавайте доброто на всеки. За добро минало, за добро настояще, за добро бъдеще. Доброто бъдеще трябва да дойде и да остане...

Най-големият Учител е любовта. Да обичаш, означава да забравиш за себе си и чак тогава можеш да обичаш. Когато се смяташ за нещо отделно и смяташ другия за нещо съвсем отделно, обич няма. Дай всичко от себе си. Любовта е всичко. Всичко! Духът, душата, тялото, умът - трябва да ги опазиш чисти!..."

Атанас (Наско) Атанасов е професионален журналист. От 1971 г. работи в някои от централните вестници и в списания с екологична и езотерична тематика. Писал е и по проблеми на архитектурата, строителството, транспорта - и защитата на природата. Отрано се занимава с източна философия и йога. По време на двегодишния престой на Свами Дев Мурти в България (1969 - 1971 г.) е неотлъчно с него. Автор е на книгата "Хималайската йога на Свами Дев Мурти", излязла през 2009 г., след което отправя покана и организира повторното посещение на Свами Дев Мурти в България отново след 40 години, описано в тази книга.

30 други книги от същия раздел: