Из Словото на Учителя Петър Дънов

Разгледани книги

Свещени методи. Том 2. Луната Уголеми

Свещени методи. Том 2. Луната

5,40 лв

Страници76
Корицимеки
Година2018
Езикбългарски
Форматсреден
СъстояниеНОВА

Повече информация

Формула, Упражнение, Опит
Формула:
Когато направиш една грешка, обърни се към Месечината и кажи: „Месечинко, научи ме как да изхвърля греховете си, как да ги изкарвам навън, за да мога и аз по този начин да се очистя”.
Кротките - 25 януари 1921 г.. ИБ. НБ

Упражнение:
През цялата седмица наблюдавайте Луната, като си записвате първата мисъл, която мине през ума ви. Ще наблюдавате Луната цялата седмица, а всеки ден от седмицата ще спирате вниманието си върху оная планета, която е свързана със съответния ден. За пример, във вторник ще наблюдавате Марс, в сряда - Меркурий, в четвъртък - Юпитер, в петък - Венера, в събота - Сатурн, в неделя - Слънцето, когато изгрява. Като наблюдавате тия планети, същевременно ще си записвате първата мисъл, която е минала през това време в ума ви. Ще отбелязвате и времето, дали е било ветровито, облачно или ясно. Като правите тия наблюдения, все ще придобиете нещо, ще увеличите знанията си.
Облагородяване на сърието - 3 октомври 1926г.. МОК. София

Опит: Ако искате да се лекувате, може да турите във вода сребро и тогава да прекарате лъчите на Месечината през среброто и така да се лекувате - това изисква знание. Вие може да направите опит. (виж цитат 185 - бел.съст.)
Жената самарянка - 12 февруари 1939 г.. НБ. София

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: