История Археология Краезнание

Разгледани книги

Homo Sapiens за произхода на Homo Sapiens. Част 3: Прабългарите в световната история Уголеми

Homo Sapiens за произхода на Homo Sapiens. Част 3: Прабългарите в световната история

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоГуторанов Корицимеки
Година1995Страници276
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~Състояниемн. добро

Откъси от книгата...


Нека не се сърдим на италианците, че в някаква тяхна енциклопедия думата българин означава нещо обидно. В продължение на десетилетия в чужбина ни обиждаха и унижаваха и продължават да го вършат, а ние мълчим. Българските малцинства, намиращи се в съседни нам страни, а други - по-далеч - ронят кървави сълзи за помощ, а нашите минали и сегашни „родолюбиви" управници продължават да бъдат глухи и слепи за тяхната съдба. Тази книга е предназначена за скромните любознателни български читатели, които не се срамуват да се нарекат българи. За да знаят, че гордостта и природната интелигентност, която притежават, е генетично заложена в тях. . Можем само да се гордеем, че сме българи.

Ние сме наследници на тези наши праотци, които са властвали в Мала Азия, Месопотамия, Библейските земи и за кратко време в Египет.

Последната част от трилогията „Homo Sapiens за произхода на Homo Sapiens" изчиства от излишни мистификации истината за родословието и величието на българския род. Откритията в Странджа планина и други, които тепърва предстои да ни стъписват, намират своето логично обяснение. Най-древната история на народите на Балканския полуостров не може и не бива повече да бъде фалшифицирана.

30 други книги от същия раздел: