Фентъзи Фантастика

Разгледани книги

Нова Намалена цена! Отвъдие. Книга 2: Острието на Тишал Уголеми

Отвъдие. Книга 2: Острието на Тишал

20,00 лв

-20%

25,00 лв

Страници650
ИздателКолибри
Корицимеки
Година2014
Езикбългарски
Форматсреден
СъстояниеНОВА

Повече информация

Книга 1: „Героите умират“ - виж тук.
Преди двайсет и седем години те смятаха, че Хари Майкълсън няма никакъв шанс. Беше просто неудачник, уличен престъпник от опозорено семейство. Така и не бе успял да постигне нещо в живота си. И сгрешиха. Той се превърна в Каин: убиец, суперзвезда, герой...

Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка. Управляващият елит на Земята желаеше смъртта ѝ. Каин се закле, че ще я спаси. Те смятаха, че няма никакъв шанс. И сгрешиха. Той пожертва кариерата си като Каин, за да смаже враговете на Палас Рил и да я върне у дома.
Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие. Победата на Каин над Ма’елКот е отворила проход между световете и сега безличните тълпи от Земята убиват всичко, което той обича. Стари и нови врагове се обединяват срещу него. А Хари дори вече не е Каин. Той е просто един обикновен човек – самотен, сакат, безсилен. Те смятат, че няма никакъв шанс.

Но грешат...
За автора

Матю Удринг Стоувър е американски писател, автор на фентъзи и научна фантастика, пристрастен към бойните изкуства. Популярен е с романите си от серията "Междузвездни войни" – "Предател", "Отмъщението на Ситите", "Люк Скайуокър".
Поредицата "Отвъдие" без съмнение е върхът в оригиналното му творчество. Сам той определя "Героите умират", първата книга от серията, като "къс яростно забавление и размисъл върху жестоките развлечения на човечеството – и като концепция, и като културна мания". С "Острието на Тишал" забавлението продължава – все така яростно, ефектно и неустоимо!

30 други книги от същия раздел: