Фентъзи Фантастика

Разгледани книги

Песен за огън и лед - книга 2: Сблъсък на крале Уголеми

Песен за огън и лед - книга 2: Сблъсък на крале

19,00 лв

Повече информация

ИздателствоБард Корицимеки
Година2001Страници768
ЕзикбългарскиФормат16.50 / 23.70 / 3.70 cm
ISBN~СъстояниеНОВА (със забележки)

Откъси от книгата...


"Такъв страхотен разказ, такова блестящо съчетание на фантастика и история!"
Реймънд Фийст

"Сблъсък на крале" ни пренася в една удивителна, забравена земя на разгул и мъст, на чародейство и войни. Сказание, в което благородни девици пируват с безумици, където брат коварства срещу своя брат и където мъртвите се вдигат, за да тръгнат в нощта. Тук принцеса странства по света предрешена като момче сираче: рицар на ума гласи отрова за вероломна чародейка диваци се спущат от Лунната планина, за да опустошат плодните поля в низините.

На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери с кръв. А плячката на победата може просто да се озове в ръце на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

Поредицата "Песен за огън и лед" е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за "най-добро фентъзи на годината". На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

30 други книги от същия раздел: