Езотерика

Разгледани книги

Нова Тайната на вековете Уголеми

Тайната на вековете

16,00 лв

Страници304
ИздателАратрон
КорициМека
Година2019
Езикбългарски
Формат14.50 / 21.50 / 2.30 cm
СъстояниеНОВА

Повече информация

Формули и практически насоки за отключване и използване на безкрайния потенциал на ума.

Едно от най-важните открития на съвременната епоха е, че всеки човек притежава в себе си частица от творческата сила на Вселената, че е надарен с безкраен разум и неограничени възможности. Вие можете да призовете силата на своя ум, да разберете как се проявява тя и да работите в хармония с нея, за да получите всичко, от което се нуждаете - здраве, щастие, стабилно финансово състояние, успех.

Тази книга на Робърт Колиър, водещ автор и лектор в областта на личностното развитие, ви показва как да отключите силата на ума си, за да разрешавате смислено и с лекота всяко житейско предизвикателство, пред което се изправяте, и как да използвате основните характеристики на човешката природа, за да достигнете до своите клиенти или да мотивирате колегите или служителите си.

Авторът представя стратегии и практически насоки, за да се научите как:
да контролирате своето подсъзнание
да разпознавате амбициите си и да укротявате желанията си
да визуализирате целите си
да повярвате в себе си
да развиете своето въображение
да засилите волята си
да превъзмогвате ежедневните предизвикателства.

Умът е господар на тялото. Той насочва и контролира всяка функция на организма. Затова независимо дали става въпрос за делничен проблем, за бедност или затруднение, за болест или отчаяние, вие имате на разположение силата на вашия ум, който знае и може да направи най-подходящото нещо, стига само да се обърнете за помощ към него.

30 други книги от същия раздел: