Езотерика

Разгледани книги

Намалена цена! Дао и дървото на живота Уголеми

Дао и дървото на живота

Продуктът вече не е наличен

Страници246
ИздателАратрон
Корицимеки
Година1998
Езикбългарски
Форматсреден
Състояниеотлично!

Повече информация

Древните даоси са развили човешката сексуалност много повече от която и да е друга група. Сега техните тайни могат да бъдат и ваши. Дао и Дървото на Живота описва цялата структура на Даоската вътрешна алхимия, сравнявайки я с еврейската и западната традиция на Кабала. Изследва техники, които далеч надминават всичко, публикувано до настоящия момент.

Основните понятия, както и някои от висшите езотерични формули на Даоската вътрешна алхимия, са обяснени по ясен и достъпен начин - голяма част от настоящия материал не е бил достъпен до този момент.

Упражненията от Даоската езотерична алхимия са подходящи за всеки човек - и за начинаещия, и за напредналия. Запознайте се с алхимичните и сексуални тайни, които дълго време са лежали скрити в Зохар и Сефир Йецира. Открийте техниките на Даоската вътрешна алхимия и изживейте мъдростта и силата на Дао и Дървото на Живота.

Ерик Стивън Юдлав (Ню Йорк) изучава Западна Кабала, И Дзин, Даоска йога и Ци Гун от 1970. Един от първите американски ученици на Мантак Чиа, той освен това е и посветен шаман, и бизнесмен.

30 други книги от същия раздел: