Езотерика

Разгледани книги

Намалена цена! Децата на новото хилядолетие: Как децата медиуми променят света Уголеми

Децата на новото хилядолетие: Как децата медиуми променят света

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

Издателство ДилокКорици меки
Година 2009Страници 360
Език българскиФормат среден
ISBN  Състояние нова

 

 Откъси от книгата... 

Мислите, че те са изключение, че вероятността едно дете да има подобни дарби е 1:1000? Наистина ли съществуват? - Проницателните деца с медиумни способности, които осъществяват контакт с духовния свят и отвъдното - Децата, които помнят предишния си живот - Децата индиго, които имат хиперактивно поведение, труден характер и не могат да се адаптират, но притежават удивително висок коефициент на интелигентност - Китайските деца със супер-медиумни възможности, които не само могат да четат с ушите или ръцете си, но и да материализират предмети „от нищото" - Децата, които притежават ново ДНК, досега обозначавано като „мутирало".

Те са резистентни към заразена кръв и имат собствен имунитет срещу ракови клетки. В тази богата на примери книга авторът отбелязва, че във всички деца се крият подобни таланти, които остават незабелязани или са потискани.

Много е важно да избегнем неправилните начини на възпитание, както и да преодолеем пречките около нашата небрежност или липсващи познания. Нека се заслушаме в увлекателните и запленяващи разкази на децата с медиумни способности и не забравяме: „че самите ние творим и можем да преместваме планини с вярата си. Ние решаваме дали нещо ни вреди или не.

Ние сме част от Творението и имаме всичко, което Бог има - само че в по-малък мащаб; такъв, който можем да овладеем... Тук сме, за да осъзнаем, че не сме само част от Творението, но и част от Твореца и един ден самите ние ще станем творци."

30 други книги от същия раздел: