Езотерика

Разгледани книги

Писма от Древните Уголеми

Писма от Древните

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоГуторанов Корицимеки
Година2006Страници162
ЕзикбългарскиФорматсреден
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Скъпи мои, Обикновено, когато съм „на сцената", предлагам на света идея, която се изразява в прекъсване на из¬следването на човешкото съзнание, и след това се чувствам отговорен това да става без грешка. Но никога не съм претендирал, че е истина всичко, в което вярвам в даден момент. Бих предпочел да ви предлога концепция, която би било добре да излезе на бял свят и след това да позволи на всички нас заедно да открием фактите и истината и това как човешко¬то съзнание би могло да направи тази нова информация използваема в света, в който живеем.

Понякога правилното обяснение е намерено, а понякога не е. Ако не е, тогава продължаваме напред, но ако е, тър¬сим начини да използваме информацията за общото благо. Така че тези писма до вас ще ви предложат просто възможности. С други думи, ще ви предложа най-добрата информация, която имам, но тя може би не винаги ще бъде перфектна. Това е мое мнение в този момент. Но е без значение какво казвам и не го прие¬майте като факт, докато не отделите време да се убедите в истинността му.

Трябва да сте сигурни в себе си, не само да вярвате в мен, но и в целия Живот. Ако можете да приемете това, тогава сте постигнали просветление. В повечето от тези писма, всички написани през 2003 г., описвам две свещени пътувания през лятото на 2002 г. и пролетта на 2003 г., които направих заедно с международна група от посветени на Светлина¬та хора. Нека тези разкази за нашите пътувания бъ¬дат благословия във вашия живот. В Любов и Служба, Друнвало

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: