Езотерика

Разгледани книги

Намалена цена! Змията от светлина. Отвъд 2012 Уголеми

Змията от светлина. Отвъд 2012

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

ИздателствоАратрон Корицимеки
Година2008Страници312
ЕзикбългарскиФормат 145/215/0 мм
ISBN~СъстояниеНОВА

Откъси от книгата...


Движението на земната Кундалини и изгряването на женската Светлина от 1949 до 2013 г.

Едновременно пътепис и проникновено духовно откровение, новата книга на Друнвало Мелхизедек разказва за един процес, който се наблюдава веднъж на 13 000 години - енергията Кундалини на Майката Земя изпълзява от земното ядро, подобно на змия, и тръгва да си търси нов дом. Някога домът на Земната кундалини бил в Лемурия, след това се преместил в Атлантида и после в Хималаите. И с всяко преместване се променяло нашето разбиране за духовността и за сърцето. Този път, преодолявайки много трудности, Змията от Светлина се установи в Андите.

В тази книга Друнвало ни разказва за своята 35-годишна работа в служба на Майката Земя. Тръгнете с него по света, защото той следва своите водачи и огромните си вътрешни познания. Неговите разкази са жива верига от церемонии за изцеление на сърцата, за хармонизиране на енергиите, за корекция на дисбалансите, наследени през вековете - накратко, за по-дълбоко осъзнаване на неделимостта на всичко живо във Вселената.
В книгата е показано как чрез поредица от невероятни събития се е осъществила фината настройка на Решетката на единното съзнание и Земната кундалини е успяла да пристигне в новия си дом. Това означава, че сега всичко си е дошло на мястото в очакване на "смяната на епохите" - великата трансформация на човешкото съзнание.

Тази книга е дар от Вселената. Нека тя ви послужи като пусков механизъм за отключване на древната памет, заложена дълбоко във вас, за да си спомните кои сте и за какво сте тук. Приключението започва!

Друнвало Мелхизедек е физик по образование, член на езотеричния орден на Мелхизедек (вселенско съзнание). След дипломирането си през 1970 г. заминава за Виетнам. След завръщането си се уединява в планините. По-късно се премества в Канада близо до езерото Котенай. Изучава медитация при индуски учител.

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: