Езотерика

Разгледани книги

Тайното учение Уголеми

Тайното учение

Продуктът вече не е наличен

Повече информация

Издателство ПетексКорици меки
Година 1991Страници 231
Език българскиФормат умален
ISBN  Състояние много добро

 

 Откъси от книгата... 

'Няма религия по-висша от истината."

"Названието на тази книга не е моя нахолка. То е заето от елин капитален трул, публикуван прели сто голини, за който по-натам ше стане лума. Не са мои открития и основните положения, изложени в книгата. Накъсо казано, не претенлирам за авторство. Нешо повече: Пазил съм се от изкушението ла проявявам нюанси на авторство в излагането на принципи, оповестени от същества, които неизмеримо ме превъзхождат. Елинствената ми цел е била ла изложа възможно най-точно, най-ясно и най-кратко тези принципи, сълържащи се в множество томове на елна твърле специална литература, лостъпна само за малцина.

И ако все пак си позволявам ла поставя своето име върху корицата, то е порали елно съвсем прозаично съображение, В наши лии, когато книгите най-често се излават, за ла рекламират автора си, анонимното произвеление винаги прелизвиква неловерие. Щом избягваш ла го полпишеш, значи избягваш ла поемеш отговорност за него, А известно е, че отговорността се избягва най-вече когато произведението е лошо.
Прочее поемам отговорността с ясното съзнание, че ако съм вложил в книгата и нещо свое, най-вероятно е това ла бъдат отделни неточности или непълноти при излагане на едно учение, което бих могъл ла нарека "мое", само в смисъл че съм го възприел лълбоко в съзнанието си. И не от вчера."
Богомил Райнов

Заедно с тази книга, купуват още и:

30 други книги от същия раздел: