Трилъри

Нова Игри на изчезване Уголеми

Игри на изчезване

16,00 лв

Страници 384
Издател Обсидиан
Корици меки
Година 2015
Език български
Формат среден
Състояние отлично!
Забележка Малки забележки по корицата.

Повече информация

От автора на международния бестселър "Призрак" - Роджър Хобс.

Южнокитайско море, недалече от Хонконг. Малка яхта пренася контрабандно необработени сапфири, струващи милиони. Но на борда има и нещо много по-ценно. Товар, който ще промени бъдещето на света. Затова пътят му е осеян с трупове, в каквито скоро се превръщат и тримата бандити, осмелили се да нападнат кораба.

Опасността едва ли може да уплаши един Призрак, специалист по обирите и майстор на изчезването. Особено когато за помощ го е помолила Анджела, жената, която го е научила на всичко в живота. И която е поръчала провалилия се удар със сапфирите. Кратък имейл до Джак - име, с което само двама души наричат Призрака - е достатъчен той да се озове светкавично в Макао и бляскавите му казина, за да реши един на пръв поглед лесен проблем.

Джак и Анджела, хора без адреси и дори пръстови отпечатъци, се оказват въвлечени в конспирация с невероятни мащаби. И в рискована игра с непредсказуем край. След впечатляващия си дебют "Призрак" и редица престижни награди Роджър Хобс затвърждава мястото си сред майсторите на трилъра с "Игри на изчезване".